Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Δράκοι μέσα από τα μάτια των μεγάλων σχεδιαστών Φαντασίας (1)


CIRUELO CABRAL

Αργεντίνος σχεδιαστής που διαμένει στην Ισπανία. Έχει φιλοτεχνήσει εκδόσεις με περιεχόμενο φαντασίας, με εμμονή και ιδιαίτερη προσήλωση στα "ηρωϊκά" λεγόμενα βιβλία. Οι ιππότες, οι δράκοι και οι ηρωϊκές μάχες σε πρώτη γραμμή.
Ένα τέτοιο βιβλίο είναι και η Νουβέλα "Cormyr" η οποία κυκλοφόρησε το 1996, δυστυχώς μόνο σε ξενόγλωσσες εκδόσεις. Από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες φαντασίας.


ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από την Λίστα Των Ιστολογίων Μου

  • Ο Παλαιός Γνώριμος "ΚΥΡ" - *KYP* *(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)* Ένας παλαιός και δοκιμασμένος στο πέρασμα του χρόνου γελοιογράφος. Συντρόφευσε τα πρώτα μεταπολιτευτικά μας χρόνια και τα ...
  • Μυστική Εικόνα - *" Μέσ᾿ στὴν ὁρμὴ τῆς ἐρημιᾶς,γινόμαστε διάφανοι."* *" Μυστική Εικόνα "* Σαν κλείνω τα μάτια, άγρυπνα κοιμώμενος, μία εικόνα "μυστική" έρχεται στο μυαλό...

Η Φωτογραφία του Μήνα ("Michael Parkes")

Back to TOP  

Back to TOP