Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Luis Royo

L U I S R O Y O

Luis Royo
Ο Κόσμος της Φαντασίας του εφηβικού και εν τέλει ανδρικού(;) ονείρου. Ο Κόσμος της αιώνιας πάλης του Κακού και του Καλού. Των Ηρώων και των Τεράτων. Των Ιπποτών στην προσπάθεια να σώσουν την ανυπεράσπιστη αγαπημένη τους. Ζουν ακόμα μέσα στο μυαλό μου, απασχολούν την σκέψη μου και αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μου.
Από τους πιο λατρευτούς σχεδιαστές αυτού του Φανταστικού Κόσμου είναι και ο Ισπανός Luis Royo. Έχω αποθηκεύσει απίστευτο υλικό και σκέπτομαι κάποια στιγμή να κάνω ένα e-book για να αποτυπώσω αυτό τον μαγικό κόσμο και σε χαρτί.
Ανακαλύψτε τον μέσα από το Διαδικτυο. Θα σας μαγεύσει!!!!!!!

Οι Δράκοι μέσα από τα μάτια των μεγάλων σχεδιαστών Φαντασίας (1)


CIRUELO CABRAL

Αργεντίνος σχεδιαστής που διαμένει στην Ισπανία. Έχει φιλοτεχνήσει εκδόσεις με περιεχόμενο φαντασίας, με εμμονή και ιδιαίτερη προσήλωση στα "ηρωϊκά" λεγόμενα βιβλία. Οι ιππότες, οι δράκοι και οι ηρωϊκές μάχες σε πρώτη γραμμή.
Ένα τέτοιο βιβλίο είναι και η Νουβέλα "Cormyr" η οποία κυκλοφόρησε το 1996, δυστυχώς μόνο σε ξενόγλωσσες εκδόσεις. Από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες φαντασίας.


ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

" Η Γαλάζια Πριγκήπισα" - Luis Royo

Εικόνα από το βιβλίο " Prohibited II " (2001) του Luis Royo. Το βιβλίο περιλαμβάνει και εντελώς ακατάλληλες εικόνες, με σεξουαλικό περιεχόμενο. Μπορείτε να τις αναζητήσετε στο Διαδίκτυο. Έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον !
Η παρακάτω εικόνα είναι επεξεργασμένη από εμένα ψηφιακά. Τις έδωσα απλώς λίγο χρώμα. Συμπεριλαμβάνεται στο σετ από το βιβλίο " Η Γαλάζια πριγκήπισα " - ("Blue Princess")


Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από την Λίστα Των Ιστολογίων Μου

  • Ο Παλαιός Γνώριμος "ΚΥΡ" - *KYP* *(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)* Ένας παλαιός και δοκιμασμένος στο πέρασμα του χρόνου γελοιογράφος. Συντρόφευσε τα πρώτα μεταπολιτευτικά μας χρόνια και τα ...
  • Μυστική Εικόνα - *" Μέσ᾿ στὴν ὁρμὴ τῆς ἐρημιᾶς,γινόμαστε διάφανοι."* *" Μυστική Εικόνα "* Σαν κλείνω τα μάτια, άγρυπνα κοιμώμενος, μία εικόνα "μυστική" έρχεται στο μυαλό...

Η Φωτογραφία του Μήνα ("Michael Parkes")

Back to TOP  

Back to TOP